3 Aralık 2012 Pazartesi

UĞUR BÖCEĞİM VE DİĞERLERİ..

Selam arkadaşlar :) nasıl gidiyor,benim herzamanki gbi bol koşturmacalı..Ama şükürler olsun meşgul olabileceğim bir işim ve uğraşlarım var..Haftasonu iki arkadaşım ile birlikte eminönündeydim.. evet o yağmurda..:) maksadım sadece gezmekti okadar bunaldım ki düşünün o yağmurda çıktım dışarı :)Gitmişken bişeyler almadan gelmek olmazdı tabi..İlk önce minik kumbaramı takdim edeyim sizlere :) nekadar da şirin değilmi,yerim ben onu :)İşyerime götürdüm şuan masamda içinin dolmasını bekliyor,umarım tez zamanda :P amin..



 Bu defterler ise ilk gördüğüm anda gönlümü fethettiler..:) çok beğendim,herşeyi doğal olması en canalıcı noktası..İçini açıp çektim görün diye, bildiğin ağaç yaprağı, pütürlü pütürlü ::) tabiki onu çizim yapmak için kullanıcam, küçüğü ise çoktan uçtu gitti,asistanı olduğum tasarımcıma hediye ettim :)güle güle kullansın..

 Bu sevgili neslihanımdan ,canım arkadaşımdan hedaye .:) çok şeker değilmi,şimdi değil,evlenince kullanacakmışım..Kısmet :)
 Gelelim sabunuma, o içinde görmüş olduğunuz şeyler bildiğimiz tüm tüm papatya :) kokusu muhteşem..Ne işe mi yarıyor,cildi besleyip canlandırıyo,ayrıca siyah noktalara çok iyi geliyo muşş :) bir kez kullandım henüz,ama elime alıp kullandığımda o paptyaların su ile birlikte elime dökülmesi çok güzel bir his :)
 Takı aşığı biri olarak tabiki kendime birkaç tane de takı aldım..Renklerini çok beğenerek aldım,hepsini birlikte kullanınca da çok hoş duruyor,ne bulduysan takmak moda biliyorsunz, bende uyayım dedim ;)

 Kolyem kolyem canım kolyem..En çok da bunu aldığım için mutluyum,kombinlemek için sabırsızlanıyorum..Rengine vuruldum.bittim..
Eveet malesef ki geldik yolun sonuna..Hepinize kucak dolusu sevgiler,hatta daha fazla,yorum yapan dilleriniz elleriniz dert görmesin..Görüşmek üzere..

17 yorum:

  1. cicilerin çok tatlı,kumbaraya ayrıca bayıldım güle güle kullan :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel şeyler almışsın bu eminönü alışveriş cenneti galiba ya :P kumbara ve defterlere bayıldım canım güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. uğur böceğim derken seni kastetmiştim ben zaten :P çok teşekkürler canım benim.sevgiler..

      Sil
  3. o kumbaranın aynısından bende kuzularıma almıştım gerçektende çok güzel onlar içine para dolduruyor bende dekor olarak kullanıyorum:))
    takılarının hepsine ayrı ayrı bayıldım iyi günlerde kullan

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de takılarımı çok beğenerek aldım canım,kumbaramda masamı renklendirdi :)teşekkür ederim güzel yorumun için :)

      Sil
  4. bayankuş güzelmiş :)

    YanıtlaSil
  5. Harika şeyler bunlar bayıldım:)

    YanıtlaSil
  6. Eminönüne gidilince mutlaka cici bici şeyler alınıyor değil mi? :))
    hepsi birbirinden güzel...
    kolyeye bayıldım...
    güle güle kullan canım...

    YanıtlaSil
  7. Evet nedense öyle :) en orjınal parçalar hep orda :)yorumun için teşekkürler tatlım,öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  8. Hepsi çok güzel ama benim favorim papatyalı sabun çok beğendim, e artık İstanbula yolum düşürse alırım bende!Hepsini neşeyle kullan canım:))Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :)papatyalı sabun gerçekten çok güzel..İstanbul a bekleriz ;)

      Sil
  9. güle güle kullan hepsi birbirinden güzel canım :)

    YanıtlaSil
  10. Gule gule kullan tatlim izlemedeyiz bizede bekleriz sevgiler

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)