27 Mayıs 2013 Pazartesi

HAFTASONU KOMBİNİ / ORANJ

Selam kızlar,
Olaylar tahmin ettiğimden de hızlı gelişiyor.Bu haftasonu erkek arkadaşımın evindeydik,daha önceden haberini almıştınız zaten :) gayet keyifli ve güzel bir gündü. Onunda evde olması daha da güzel kıldı tabi :D .. Sonrasında kardeşimle beni kumaşlarımızı almaya götürdü, bildiği bir kumaşcıya ve sonunda aldık. Kaç haftadır bakındım istediğim gibi bir kumaş bulamadım, modelim tam anlamyıla belli artık :) çok abartılı birşey olmayacak, söylemiştim. Şimdi sıra eşarp ve ayakkabı da.Evde olacağı için çok topuklu birşey olsun istemiyorum.Bakalım nasıl oalcak;)
Bu pazar erkek arkadaşımla çok güzel bir gün geçirdim :) sultanahmet, gülhane kabataş gezdik yedik içtik :) sürekli güldük sanırım sözün heyecanından :D sabah kahvaltı ile başlayıp akşam yemekten sonra eve döndüm, yetti mi tabiki hayır :) Haftasonu olduğu için bir de çok gezeceğimizi tahmin ettiğimden kombin tercihimi rahat parçalardan yana kullandım.Penye eteklerimden birini giydim,rahatlığın lideri oydu :)Bol bol fotoğraf çektik tabiki ;) erkek arkadaşım önceden pek sevmezdi fotoğraf işlerini artık kendisi teklif ediyo :) bu da benim işime geliyo tabi..




Etek :MADAME MODİSTA / Gömlek: TWIST / Ayakkabı : ZARA / Çanta:  MANGO / Eşarp : İTHAL / Kolye : KOTON
Bende boş durmadım tabikii :)Tanıştırayım gönlümdeki şahıs :) gitgide daha çok seviyorum fotoğraf çekmeyi,tabi onu da :):)Kendinize iyi bakın..Sevgiler..

5 yorum:

  1. Allah tamamina erdirsin insallah... fotolarin hepsi cok güzel, kiyafet süper!!

    YanıtlaSil
  2. Maşallah Maşallah aman nazar değmesin.Çok güzel Resimlerin

    YanıtlaSil
  3. Çok şirin olmuşsun canım..Kombinin yakışmış :)güle güle giy ...

    YanıtlaSil
  4. Allah cc tamamın erdirsin:) cok güzel heyecanlar bunlar, umarım keyifle geçirirsin;)

    YanıtlaSil
  5. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)