4 Mayıs 2013 Cumartesi

DOĞUM GÜNÜ HEDİYELERİM/YAŞ 23

Selam güzeller,biliyorum çok boş bıraktım buraları istemeden de olsa. Ama tekrardan hızlı bir giriş yapmak istiyorum :) çok özledim çünkü..Geçtiğimiz pazar benim doğumgünümdü :)23 e ayak basmış bulunuyorum.Bunlarda doğum günü hediyelerim :)
Kolye kardeşimden hediye : ) bu renk kolyem yoktu iyi oldu ;) Krem rengi bluz arkadaşım özy den  :) Çanta kuzenimden hediye, daha önce beğenmiştim gitmiş almış bana saolsun :) Ceket ve desenli bluz da özell :P ..Hayır artık değil :) Çünkü bu yaz resmiyete dökmeyi planlıyoruz,umarım herşey güzel olur,dua edin kızlar..Buradan hediyelerim için herkeslere teşekkür ederim,ayrıca arkadaşlarım doğum günü yemeği organize ettiler fakat fotoğraflar toplu olduğu için ekleyemiyorum :) Bu kısa başlangıçtan sonra işlerimin başına dönmek üzere aranızdan ayrılıyorum :) Herkese sevgiler..
MANGO

ZARA

MANGO

KOTON


6 yorum:

  1. Hepsi de birbirinden güzel. Güle güle kullan canım :)

    YanıtlaSil
  2. yeni hayırlı yaşlar canım.Doğum günün kutlu olsun güle güle kullan hepiciğini:) bu arada hayırlı olsn.Allah mubarek etsin.

    YanıtlaSil
  3. Çok sevindiiim dualarımda yer alacaksın inşallah :) Allah'ım nasip etsin öyle güzel duyguları mutluluğunuzu daim etsin. Hediyelerine de bayıldım çok güzel eminim ki senide çoook mutlu etmiştir bu hediyeler :) ve bu kadar özletme kendini bize :)

    YanıtlaSil
  4. cok güzel hepsıde güle güle kullan

    YanıtlaSil
  5. nice senelere hepsı bırbrnden guzel:)

    YanıtlaSil
  6. Çok şıklar hepsini en güzel günlerinde kullanki hergünün güzel olsunn =) Rabbim mutluluğunuzu daim etsin hakkınızda hayırlısı inşallah.
    iyi bi hafta dilerimm

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)