20 Mayıs 2013 Pazartesi

TANIŞMA GÜNÜ/PART-2 / YEMEKLERİM VE KOMBİNİM


Merhabalar, cuma günü sizlere bahsetmiştim arkadaşlar ,erkek arkadaşımın ailesi ile bizim evde bir tanışma geerçekleştirdik. Ben herkesi tanıyordum daha doğrusu :D annemler tanıştılar.Sizlere kombinimi paylaşırım demiştim ama inanın o telaşla iki ayağınız bir pabuca giriyormuş:) ne yemeklerin ne de kombinimin fotoğrafını çekemedim:) bende bu şekilde kolaj yapaym dedim, bu eteğimi herkes çok beğenmişti, aldığım yorumlardan da yola çıkarak etek tercihimi deri peplum detaylı eteğimden yana kullandım.Üzerine aynen burada olduğu gibi ipekyol gömleğimi giydim. Beyaz gömlekler hep hanım hanımcık gelmiştir bana :D güzel olacağını düşündüm. Eşarbımı ise kırmızı olsun beş fala olsun mantığında ilerleyerek seçtim. Kombinim siyah-beyaz olduğu için zaten her türlü şal,eşarp kullanabilirdim.Şal tercih etmememin sebebi ise servis olaylarında pek rahat edemeyeceğimi düşünmem.Sürekli düşüp durcaktı fln rahatsız olmak istemedim,eşarp daha rahat oldu. Buarada bu iki hafta yediğime içtiğime daha bi dikkat etmeye çalışıyorum.Malum birkaç hafta sonra söz merasimim olacak. Elbisemi de düşündüm karar verdim modeline.Çok şatafatlı birşey olsun istemedim,evde nasılsa diye.Ama yinde güzel olsun tabi,çok güzel olsun :)Kıyafetim sürprizz buarada sözden sonra bol bol fotoğraf eklemek istiyorum kısmetse.




Gelelim misafirlerime neler hazırladığıma :)

*Kıymalı cevizli sarma börek
*Mahlepli Pastane açması
*Zeytinyağlı yaprak sarma
*Damla çikolatalı kek
*Hindistan cevizli kakaolu kurabiye
*Cevizli elmalı kurabiye
*Dereotlu erişte salata
*Çikolatalı ağlayan pasta

Sonrasında sevdiceğimin aldığı çikolata ve ellerimle yaptığım bol köpüklü Türk kahvesini ikram ettim. Son olarak da yine zahmet edip getirdikleri fıstıklı baklavaları ikram ettik.Yemeli içmeli ve bol kahkahalı bir tanışma oldu bizler için. Sizlerin ve tüm sevdiklerimin duası ile sorunsuz atlattık çok şükür.Önümüzdeki haftasonu da biz erkek arkadaşımın evine gidiyoruz :) Yine anlatacağım çok şey olacağından eminim,görüşmek üzere kızlar:) dualarınızı eksik etmeyin;)
Buarada işyerime gelen sürpriz çiçeğimi de sizlerle paylaşmadan edemiycem:)
Allah'a emanet olun..






14 yorum:

  1. hayırlı olsun,ne tatlı telaşlar bunlar,geçen yıl geldi aklıma,Allah tamamına erdirsin..

    http://sehr-istanbulgunlugu.blogspot.com/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :)blogunuza ugrarım..sevgiler..

      Sil
  2. haıyrlı uğurlu olsun :)
    yanlış anlamazsanız babanızın tepkisini merak ettim.yani ilk söyediğiniz anı. babasına düşkün biri olarak ben bu konudan epey çekiniyorum.teşekkür ederim (ahsn)

    YanıtlaSil
  3. hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirdin canım inşallah herşey istediğiniz gibi olur

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) dualarını eksik etme..

      Sil
  4. Merhaba ahsen :) ben de çok çekinirdim fakat sevdiğin kişiden eminsen, onun doğru insan olduğuna inanıyorsan hiçbir sorun cıkmıyor..babam başta her baba gibi ne acelen var gib şeyler söyledi, tam tanıyıp tanımadıgımı fln sordu,baktı ki ben kararımı coktaan vermişim, ona sadaece araştırıp soruşturmak kaldı.Sonuçlarda tamamen olumlu çıkınca ortada hiçbr sorun kalmadı. Anlayacagın eminsen korkun yoksa söyleyebilrsin :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım sana kolaylıklar diliyorum ilerde bu yaşadıklarınız tatlı bi hatıra olarak anacaksınız.Sevdiğinle hep güzel anlar yaşayın inşallah.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tubişim :) çok saol cnm..Evet özellikle buradaki yazdıklarımı belki ilerde unutup bakınca hatırlayacagım..tebi sizin bu içten yorumlarınızı da..öpüyorum seni..

      Sil
  6. merakla bekliyorum elbiseni de :)
    etek detayına bayıldımmm <3

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) yakında inşşallah ;)

      Sil
  7. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin :)

    YanıtlaSil
  9. söz kıyafetini merak ettim paylaşırsın artık:)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)