25 Şubat 2013 Pazartesi

YAZ İÇİN TREND HABERLERİ/ KULAK VERİN ;)

 Volanlar volanlar :) En sevdiklerimm . Çok havalı bence. Bu yaz volanlardan başımızı kaldıramıycaz kızlar haberiniz ola :) Bu benim gibi sevenler için çok güzel bir olay tabi ama böğğ diyenlerde olabilir, olası durumlar yani bunlar :DAma sevin volanlar iyidir iyi :) Bu yaz rengarenk giyinmeyi de unutmayın derim . Soluk renkleri pek barındırmamalıyız dolabımızda. Cesur dikkat çeken renkler bu yaz için ideal.Güzel olacak güzel..




 Kontrast renkler,siyah beyaz uyumu muhteşem.! Zıt renkleri kombinlemeyi oldum olası sevmişimdir.Önceden olsa çok fazla cesaret edemez,elalem ne der :D nerdim, Şimdi ohooo :D benim ne istediğim en önemli, sizin de öyle olmalı ;) Kendinizi mutlu hissettiğiniz renkleri kullanın, ciyak ciyak bağırsada :D ben canlı fusyaları kırmızıları çok severim mesela, bol bol da kullanmayı planlıyorum. Bir de beyazz :) bilmiyorum sizde öylemisinz ama beyaz ile yazın geldiğini tam anlamıyla anlıyorum :)Sizin en sevdiğiniz renkler neler ?


 Çizgiler,özellikle siyah beyaz çizgiler de aynı şekilde baştacımz :) ama ben bu şekilde farklı desenleri kullanmamızın farklılık yaratacağını düşünüyorum. Çizgili bir eteğin üzerine düz bir bluaz yerine üstteki fotoğrafta olduğu gibi farklı bir desen tercih edebilirz. Siz ne dersiniz? herkese sevgiler..

2 yorum:

  1. ben pudra renklerden vazgeçemiyorum elim hep pudraya gidiyor.yaz gelsin artık yaaaaa...

    YanıtlaSil
  2. canım güzel yorumun için oğluşumla öperiz seni=)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)