7 Şubat 2013 Perşembe

ŞIKLIĞIMIZIN PÜF NOKTASI 'AKSESUAR'

Öncelikle herkese selamlar , umarım iyisinizdir,ben biraz rahatsızım pek tadım yok, moralim bozuk,biraz moral depolamak için buraya geldim :) şuan bana en iyi gelen şey bu ve sizin  o çok değerli yorumlarınız :) yorumlar buradaki samimi arkadaşlıkların başlangıcı oluyor bir nevi :) takip ettiğim tüm arkadaşlarımla yorumlaşmaya çalışıyorum o nedenle :) Sizlerle yaza hazırlık olsun diye, kombinlerimizi daha şık hale getirebileceğimiz birkaç aksesuar paylaşmak istiyorum. Baktığımız zaman hepsi minik detaylar gibi görünüyor fakat,kıyafeti baştan aşağı değiştiren şeydir aksesuar. Hele ki yazın biz kadınlar ne bulursak boynumuza bileklerimize takmayı isteriz,ki boş kalmasın. Takıp takıştırmayı sevmeyen yoktur herhalde :) Ben bileklik kullanmayı çok severim,üstüste birsürü rengarenk bileklikler, baştan aşağı siyah giyinmiş olsak dahi, bizi renkli bir kişilik ve şık bir kombin sahibi yapar. Tabi birde yakalar var artık, birde kemerler :) kolyelerin yerini yakalar aldı diyebiliriz aslında , artık okadar çok var ki , tamam çok hoş bir aksesuar ama kötüsü de çok kötü olyor :S o yüzden mümkünse güzelliğinden emin olalım. Şık bir kombin hayal ederken olanı da mahvetmeyelim değil mi :) Kemerler , zımbalı lazer kesimli ve artık metal kemerler :) kemer çok kullanmasam da severim, özellikle şu kalın korsaj tarzında olanları. Dümdüz bir elbisenin beline o deri kalın korsajı takınca gayet modelli şık bir elbisemiz olmuş oluyor.


 İşte bahsetmiş olduğum kemerler, özellikle buna bayıldım , nekadar da güzel değil mi :) basıc bir atlet ile kullanılmış oysa ki, hem spor hem klasik kıyafetlerde kullanabiliyoruz, daha ne olsn :) Bi arra zara da vardı, zımbalı, almayı düşündüm fakat, metalliydi, şuan zımbalar moda fakat bir süre sonra bu da bitcek :) okadar para vermişken uzun süre kullanmak isterim :) Kemerlerde metal çok güzel duruyor,anında havası değişiveriyor.Gördüğümüz kemerdeki gibi :)
 Bu kolye de en çok beğendiklerimden, en başta zaten rengi beni benden aldı diyebilirm :) Böyle sıcak ve soğuk renklerin birleşimni herzaman çok sevmişimdir.Aslında malzememiz olsa bunu çok kolay bir şekilde yapabilirz kızlar ne dersiniz :) belki birgün deneriz..Kısmet..





Bu pelerin ve şal arası şey, çok nefis :):) etnik desenler herzaman ilgimi çekmiştir. Bunu alıp altına bir jean çekip başımıza da düz renk bir şal sonuç : AFET :):)


 Bundan kendime hemmen bir tane yapmalıyım dedim ilk gördüğümde :) iyi demişmiyim :D rengini aslında daha canlı bir renk isterdim, gerçi siyahı da hertürlü şey ile kombinlerdim. Imm düşündüm de şimdi , sanırım iki tane gerekli :D en kısa zamanda yapıp sizlerle de paylaşırım kızlar :)

 FLOWERS ! çok mu çok tatlı :)




Kendime bordo deri eldiven almayı planladığımı söylemiştim sanırım :) bu eldiveni görünce bunu biran evvel yapmam gerektiğini anladım . H&M de bir tane görmüştüm ama kararsız kalmıştım, dedimki daha çok gezer daha güzelini blurum ben bunun :S ama bulamadım. Sanırım yine ona talibim , kötünün iyisi ..:) Tabi hala durp beni bekliyorsa..
Şimdi sizlerden en çok hangi aksesuarları sevdiğinizi, kullandığınızı, ada sevipte kullanamadıklarınızı benimle paylaşmanızı istiyorum :) Hadi bakalım,bekliyorum ..
Sevgiler..

10 yorum:

  1. aksesuar bende seviyorum :))
    özellikle takı :)
    yaka kolye :)

    YanıtlaSil
  2. 12. ve 14. görsele bayıldım.mutlaka yap ayşegül sonra aşamalı aşamalı göster nasıl yaptığını:
    ben kışın en çok sevdiğim aksesuar deri eldiven ve atkılarım yazın ise bol bileklik ve yüzük :)

    YanıtlaSil
  3. Eveet yapcam çok fena gaza geldimm tubişim :):)sen de bendensin, bende deri eldivenlere bayılıyorum:)

    YanıtlaSil
  4. baştan aşağı güzel bir post olmuş siyah fiyonklu yakayı çok beğendim :)
    bende aksesuar severim özelliklede yüzüklerim vazgeçilmezlerimdir :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. teşekkür ederim canım :) bende çok sevdim onu,deneyeceğim.

      Sil
  5. Güzel aksesuarlarmış bunlar :)
    peplum havası veren kemer çok hoşuma gitti acep yapabilir miyim diye düşünmüyor da değilim :D
    fiyonk yaka aksesuarıda çok hoş evet yap bencede bende mi yapsam :D bu aralar kravata takmış durumdayım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet gerçekten çok güzel o kemer,yapabilirsin bence yap :D bende fiyonk yakayı yapayım :)paylaşırız birbirimizle

      Sil
  6. pembe mavi zincir kolye süper,farklı renklerde deneyeceğim...teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. merhaba,ondan bende yapmayı planlıyorum :) yorumun için teşekkürler .

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)