19 Şubat 2013 Salı

KABANLAR STOKLANSINN :)

Merhabalar; nasılsınız :)biliyorum bu aralar birazcık ihmal ettim buraları. Rahatsızım biraz kusuruma bakmayın lütfen.Sizler beni unutmuyosnuz ama yorumlarınız belli ediyor :)Çok teşekkür ederim. Ben öyle gözüme hoş gelen beğendiğim kıyafetleri saklarım, saklarım ve ara ara sizlerle paylaşırım bilirsiniz :) baktım baya bir kaban modelleri birikmiş,önümüzde sayılı kış günü kalmışken sizlere ilham olsun, belki önümüzdeki kış için stok yapmak isteyenleriniz olur :):) Bence zaten en mantııklısı kışlık kıyafetleri bu zamanlarda sezon sonunda almak :) Fakat sizde de öyle oluyo mu bilmiyorum benim aklım hep yazlık kıyafetlerde :) daha bi alasım geliyor sanki,renk renk cıvıl cıvıl,insanı kendine çekiyor adeta :) çizgiler , çiçekler şimdiden içimi serinletiyor :)Yanlız bu birazda tercih meselesi alttaki kabana bakarsak hiç de kışlık bir kıyafete benzemiyor :) hem rengi hem dantel detaylı oluşu yazlık bir kıyafetmiş havası vermiyor mu? :) ben bu kabanı alıpta karda kış da giymeye kıyamam gibi geliyor :) o yüzden daha koyu renkleri tercih ediyorum kışın. Yazında üzerimde koyu renk birşeyi zor görürsünüz ancak bir kurtarıcı olarak kullanabilirim onu. Aşağıdaki kabanların hepsi birbirinden şık,özellikle ikinci görsele bayıldığımı söylemeliyim :) Bu arada bu kış en çok sevdiğim şey kabanlarda montlarda kürk detaylar oldu, umarım önümüzdeki kış da bootıe,çizme ve kabanlarda bu trend devam eder :)Biraz fazlaca konuştum yine :) ara verince böyle oluyor :) amann zaten konuşmayan blogger mı olurmuş canım :P Herkese selamlar, kendinize çokçok iyi bakın kızlar..












Not : Sevgili Minik atölyem bir buluşma düzenliyor. Daha buluşma postunu yazmadan cadı kızın buluşmasında gelebileceğimi söylemiştim fakat iptal edemeyeceğim bir planım var , o nedenle kendisinden çok özür diliyorum :( daha sonra görüşürüz inşallah.



6 yorum:

  1. yaa üzüldüm şimdi cnm gelebilmeni çok isterdim :(
    neyse birdahakine inşallah napalım.
    çok geçmiş olsun buarada.
    öpüyorum cnmcım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım :) birdahakine inşallah.neyseki tanıştık.:)

      Sil
  2. geçmişler olsun canım şu sondan 2. pembe kaban benim olsun başka bişicikler istemem:)

    YanıtlaSil
  3. :) umarım birgün en azından bir benzeri olur :D

    YanıtlaSil
  4. Pembe kabana bayıldım :)Çok güzelmiş.Blogunu izlemeye aldım canım.Bana da beklerim.İstanbulda farklı mekan ve lezzetlerle ilgili paylaşım yapıyorum

    YanıtlaSil
  5. Gelirim canım inşallah :) yorumun için teşekkürler , sevgiler..

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)