15 Şubat 2013 Cuma

BORDO !!! Nişan kombini..

BORDO ! Bu sezonki favorim. Özellikle aksesuarlarda aşırıya kaçmadan renklilik katıyor,renk mi evet dozunda!Mesela bu ayakkabı sizce farklı renk olsaydı bukadar şık olurmuydu? Siyahı söz konusu etmiyoruz tabiki onun yeri herzaman ayrı, fakat siyah haricinde neredeyse her renk ile kullanabileceğimiz bir kurtarıcı bence bordo.Asil bir renk oduğuna inanırım bordonun. Aklimda olan bir çok bordo parça var :) yakında hayata geçireceğim inşallah.Bunun başında bordo bir etek var, belki siyah garnili.Neyse ayakkabı diyorduk :) Topuk detayına bayldım ayakkabının , görüntüsü iştah kabartıyor :)Bordoyu neden bukadar övdüğümü anlamış olmanız gerekir dore ile uyumuna bir bakın, muhteşem!

 Bukadar bahsetmişken artık bu güzel hatun kimmiş öğrenelim değilmi :) Arkadaşım dilara, kuzeninin nişanına katılmak için böyle süslenip bize çıktı saolsun sabahın köründe :) Neyapsın bir hafta hatırlatınca unutması imkansızdı:) Alt katta oturduğu için hangimiz biryere gidecek olsak bir hafta önceden ayarlanır kıyafetler:) birlikte ayarladık ne giyeceğinide :) Kahve deri etek Madame Modista ;) Arkadaşın boyu 1.75 olunca ne giyse yakışıyo :)Maşallah diyelim :) Kürk yelek biryerlerden tanıdık geliyor olmalı size :) Benim yeleğim, bu kombini tamamlaycağını düşündük, çok da iyi düşündük :) Gömlek çok belli olmuyor ama kotonun yeni sezonundan , çok güzel bir rengi ve modeli var.sağ yandan tek robalı bir gömlek :) Ben şalın renginide çok beğendim, kombindeki parçalardan farklı bir renk olması çok iyi düşünülmüş;)
 Konuşasım varmış benimde :) Dilaraya beni kırmayıp sabah sabah bize gelip modellik yaptığı için teşekkür ediyorum burdan <3 beklerim="" n="" sevgiler..="" yorumlar="" z="">

Etek : MADAME MODİSTA / Yelek : MADAME MODİSTA / Gömlek : KOTON / Ayakkabı : KOTON / Şal : ARMANDA

18 yorum:

  1. ayakkabı gerçekten güzelmiş bu kadar övgüyü hakediyor:)
    seçimlerde güzel ellerine sağlık canım.

    YanıtlaSil
  2. harika bordo dediğin gibi ayrı bir asil duruyor

    YanıtlaSil
  3. çok şık olmuş arkadaşın :) sevgiler ayakkabı ise şa ha ne

    YanıtlaSil
  4. süper süper süper :)
    çok beğendim :)

    YanıtlaSil
  5. kombin şahane ama o kadar ince bir topuk ki, nasıl yürüdü onunla anlamadım :) Ben daha yeni yeni topuklu giyiyorum, alışma evresi diyelim :) Biraz zorlanıyorum da sanırım ondan böyle düşündüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Himm sen yeni alıştğın içindir canım :) bende gayet rahat yürüyebiliyorum, yakında sende alışırsın ;)

      Sil
  6. bordo benimde favori renklerimden çok severim arkadaşınızada çok yakışmış gömleğini de ayrıca beğendim rengi çok hoşmuş ilk fırsatta bir kotona bakmak lazım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. evt canım kotona gtmek lazım, çok güzel bluzlar var indirimde :) sevgiler..

      Sil
  7. canım minik atölyem buluşma hazırlıyor üsküdarda seninde gelmeni çok isterim. gelirmisin?

    YanıtlaSil
  8. Bende çok istiyordum canım ama malesef iptal edemeyeceğim bir randevum var :(

    YanıtlaSil
  9. canım ben daha önce yazmıştım kapanıcam diye belki hatırlarsın şal sormuştum sana sende armanda şal kullan demiştin ama ınternette çabuk tüylenir yazıyor doğru mu acaba ?

    YanıtlaSil
  10. merhaba canım benim birtane armanda şalım var, %100 ipek olanlar üylenmiyor diye biliyorum,en azından benimki tüylenmedi :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)