22 Şubat 2013 Cuma

BLUE ELEGANCE..

Selam kızlar,nasılsınız bakalım, bir cuma kombin postu ile daha huzurlarınızdayım :)mutluyum, yarın benim için özel bir gün çok güzel birgün beni bekliyo inşallah :) öğle yemeği vaktinde yazıyorum bu postu umarım akşam yemeğide biran önce gelir :D bugün çok sabırsızım. Cuma günleri böyle olmam aslında ama :) bugün nedense sıkıcı,yarının beklentisinden de olabilir.Yarın şık da olmam lazım kombinimi önümüzdeki hafta paylaşırım inşallah sizlerle.. Gelelim bugünki kombinime :)

 Mavinin her tonunu barındırıyorum üzerimde maşallah :):) benim burcumun kadını mavi giymeliymiş :) bir deneyeyim dedim :) umarım yakışmıştır, ne dersiniz? Havalar ısınsın istemiyorum yeleğimi çıkarmamm :) zaradan bu tarz bir çanta almayı planlıyorum siyah, çok basıc ve herşeyle kolayca kombinleniyor.Tavsiyelerim arasında ;) Haydi bayanlar ben kaçtım şimdi , gidip biraz kalori alayım :P

Gömlek : PULL AND BEAR / Kürk yelek / MADAME MODISTA / Etek : US POLO / Eşarp : VAKKO / Kolye : İPEKYOL / Çanta : ZARA

10 yorum:

  1. bu çantanın aynısı sanki kotonda mı mangoda mı ne görmüştüm.gerçekten her kıyafete uyan bi çanta güzelsin güzel:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hadi ya ben görmedim tatlım :) hemen bakayım :D

      Sil
  2. tatlım çok şıksın :)
    maviler çok yakışmış :)
    polonun eteklerini bende çok sevrek kullanırım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :):) ozaman mavilere ağırlık vereyim ben :)öpüyorum

      Sil
  3. canım bu kombinini beğendiğimi söyleyemeyeceğim.etek sanki sana yakışmamış gibi geldi bana.ve artık o kürk yelekten kurtulmanın zamanı geldi bence.Herkeste aynı şey var.birde eşarbını yanlarından biraz daha toparlayarak taksan bence sana daha çok yakışacak.allah için güzel kızsın vesselam.

    YanıtlaSil
  4. Merhaba, öncelikle blogumu takip ettiğine göre tarzım okadar da kötü gelmemeli sana :)dümdüz bir eteğin nesi yakışmamış olabilir mesela :) kürk yeleğimi ben seviyorum, yza kadar kurtulmayı da düşünmüyorum inşallah, herkesde olabilir tabi ama başkalarının giydiği beni pek etkilemiyor.Eşarbımı ben bilerek toparlamıyorum,böyle seviyorum,çoğu insan da bana böyle yakıştığını söylüyor. Senin yorumuna da saygı duyarım istisnalar kaideyi bozmaz değilmi ;)

    YanıtlaSil
  5. Tabiki tarzın kötü gelmiyor bana.yoksa takip etmezdim seni.etek dümdüz ama potluklar var ve büyük duruyor sanki.ben gördüğümü aktarıyorum.herkeste yaygın olan şeyleri kullanmayı tercih etmiyorum.Modayı değil de kendime yakışanı daha çok tercih ederim.eleştirilere açık olman kendine olan güvenini gösterir yoksa yayınlamazdın değil mi?daha iyi kombinlerde görüşmek üzre..

    YanıtlaSil
  6. son kareye bayıldım,çok hoş...

    YanıtlaSil
  7. kombininiz çok hoş, acaba bu eşarp ve şal stilini nasıl yapıyorsunuz yanlardan katlı ve bol duruyor? Çok hoş duruyor sizde, bununla ilgili bir post hazırlayabilir misinz :)

    YanıtlaSil
  8. Kombininiz çok hoş, acaba şal ve eşarbınızı nasıl böyle bol ve yanlardan katlı yapabiliyorsunuz acaba? Çok hoş duruyor, bununla ilgili bir post hazırlayabilir misinz acaba :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)