17 Aralık 2012 Pazartesi

KITCHEN IN FASHION..

Selamlar herkese; Umarım iyisiniz kızlar,ben çok yorgunum, ama gördüğünüz gibi yineden boş bırakmıyorum buraları :) Birkaç gün birşeyler yazmadığım zaman özlüyorum sizleri,yorumlarınız beni çok ama çok  mutlu ediyor,herzaman benimle olmanızı umut ediyorum..Gelelim konumuza, sizlere çok şirin bir mekanı tanıtacağım,üstelik içinde MODA var!! :)Yerimiz gayet samimi ve sıcak bir ortam, gittim bizzat şahit oldum,haftaiçi arkadaşımın doğum gününü kutlamak için gittik ve öğle aramızı doldurduk bir güzel ..İşyerimize yakın olması da en büyük etkendi açıkcası..Hadi başlayalım gezmeye :)

 Mekan bizleri bu şekilde karşılıyor,kapısının önünde koltuk ve birkaç manken var:) gerçekten çok iyi düşünülmüş..Daha girmeden iyiki gelmişim dedim..
 Biryandan yemek yerken diğer biryandan da alışveriş yapabilmeniz bu mekanı farklı kılan en büyük özelliği..Menüden siparişlerimizi verip hemen gezmeye başladık,çok eğlenceli parçalar var  :)
 Bir de mutfak gözümüzün önünde herkes sevmez belki bunu ama benim içimi rahatlatan birşey..Şef napıyo heran görebiliyoruz,güven verici..



 En sevdiğim köşesi burası :) huzur verdi bana bakarken :) çok cici değilmi..Renkler insanın içini kıpır kıpır yapıyo,
 Siparişlerimizi verdikten birkaç dakika sonra önden bu naneli limonlu çay ikram edildi,ne de güzel düşünülmüş ama !! Özellikle formuna dikkat eden bayanların kesinlikle bayılacağı bir durum,,İkram edilen bardakları da ayrı bir güzel.:)
 Görmüş olduğunuz bu enfes salata da ikramlar arasında. köri soslu patates salatası..Muhteşem,yazarekn bile canım çekti :)
 Küçük ayrıntıları severim,hem de çok..Bu minik tepsinin altına koymuş oldukları dantel de bu ayrıntılardan sadece biri..
 Ben az kalorili olan bu tavuklu salatayı tercih ettim :) Tadı gayet hoş,yanındaki sosları fotoğraflamayı unutmuşum :) hemen yemek kısmına geçince..
 Arkadaşım bu kıtır mantı yı afiyetle götürdü , ben de tadına baktım tabikii :) bu kıymalı olanı, ben kıymalıyı daha çok sevdim,başka bir arkadaşım da ıspanaklısını yedi, o da hoş..
 Bu da arkadaşımız emoşumuza sürprizimiz :) ne tatlı görünüyor dimi kızlar :)biz sunuma bayıldık,doğum günü sahibesi de..
Bu tabak da benim payıma düşendi :) çayı bile bekleyemeden yedik :)tadı enfess :) Yani kızlar kısaca şiddetle tavsiye ettiğim bir mekan,aklınızda bulunsun, ama gitmeden mutlaka rezervasyon yaptırın derim ..Şimdilik benden bukadar, çok geçmeden gelirim,beni özleyin emi :)

13 yorum:

  1. mekan süpermiş yaa bayıldım valla :))

    YanıtlaSil
  2. Evet benim de uğrak yerlerim arasında artık canım :) tavsiye ederim,öpüyrum seni çok

    YanıtlaSil
  3. Hoş bir yere benziyor, tam olarak Güneşli'de mi ?

    YanıtlaSil
  4. Hoş bir yere benziyor, tam olarak Güneşli'de mi ?

    YanıtlaSil
  5. mekanı çok sevdim :))

    biliyor musun geçenlerde kendi kafamda bir butik ve butiğin içinde yemek yeri hayal etmiştim...
    çok mantıklı gelmişti bana....
    hayalimi burda görüyorum...
    10 üzerinden 10 verdim :))

    YanıtlaSil
  6. canım mekan tam olarak nerde?
    anlayamadım :((

    YanıtlaSil
  7. Evren mah. Kocman cad. Ziyal Plaza C Blok B1 Gunesli/Istanbul
    adres tam olarak bu canım :) gidersiniz

    YanıtlaSil
  8. ayy inanamıyorum bu benim fikrimdi çalmışlar:D Cidden senelerdir hep böyle biryerin hayalini kuruyodum planlarını yapıyodum meğer varmış:) Çok da güzel olmuş eğer yolum bigün oralara düşerse mutlaka uğrayacağım.

    YanıtlaSil
  9. Sen yaparsan eminim daha güzel ve keyifli bir mekan olur :D umarım birgün hayalni gerçekleştirirsn de bende gelir burda tanıtırım :)

    YanıtlaSil
  10. Mükemmel bir mekanmış, kesinlikle Ankara'nın da bu tarz bir yere ihtiyacı var :)

    YanıtlaSil
  11. Heryere lazım :) Ankara da olman çok güzel ,çünkü şuan annemde orda ve çok özledim :(

    YanıtlaSil
  12. Evren mah. Kocman cad. Ziyal Plaza C Blok B1 Gunesli/Istanbul
    not alınmıştırr:)

    güzel bi mekan çok yerinde bi tavsiye olmuş bu hem tbrk ediyorum hem teşkkür ediyorum :)
    Güneşli uzak bana istedğim heran kalkıp gidemem ama işim düşerse o civara muhakkak cüzdanımdaki o adrese uğrucamm.. :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)