4 Temmuz 2012 Çarşamba

YAZ ALIŞVERİŞİMDEN KARELER :)

Herkese merhabalar; söz verdiğim gibi burdayım :) Aslında dün yazmayı düşünüyordum ama birtürlü fırsat bulamadım :( kısmet bugüneymiş..Neyse bugün bildiğiniz üzere kandil hepinize hayırlı kandiller diliyorum . Bu mübarek günde sizden ricam benim içinde dua edin :) Rabbim sevdiklerimizle huzur içinde bir hayat sürmeyi nasip etsin hepimize..Sizlerle bir süre önce aldığım fakat sizlerle paylaşamadığım cicilerimi paylaşmak istiyorum :)Bazılarını indirimden kaptım :):)
 Bu ceket H&M .. İndirimden kaptığım ilk ürünüm..Ceketi alırken açıkcası biraz tereddütte kaldım kombin etmekte zorlanırmıyım diye fakat fiyatına tekrar baktım ve almaya karar verdim :):)

 Vakko 'nun sanat koleksiyonunu çok seviyorum ayrı bir şıklığı olduğuna inanıyorum ..En yeni  ürünüm de bu şuan :)

 Bu cici ayakkabılar orjınal deri olmasına rağmen çok ucuz :) 40 tl ye aldım..Aldığım yerde bu tarzda ve daha klasik modeller var fakat hepsi 37 numara :) Topuk detayı çok güzel bence..
Çantam Bershka.. Bunu da indirimden kaptım :) Çok fazla gezecek zamanım olmamasına rağmen çoğu zaman denk getiriyorum indirimli ürünleri..Ayakkabı ve çantayı aynı gün aldım..
 Çanta Pull and Bear.. Mağazasında beğenip tereddütte kalmıştık kardeşimle sonra resmen o bizim ayağımıza gldi hem de daha uyguna ;)
Kırmızı pabuçlarım Stradivarius :) Kuzenimin kına gecesi için almıştım ama indirimden değil :P Gayet rahat bir ayakkabı alırken rengini çok beğendim fakat rahatlığı da benim için önemliydi ee okadar saat ayakta kalcaktım.:)
  Yüzüğümü ve bilekliğimi  ucuza almiş sayılmam :) ama çok memnunum ..
Eveet görmüş olduğunuz gibi yine rengarenk bir alışveriş yapmışım :) bunu şuan bende sizlerle birlikte farkediyorum..Tam anlamıyla bir yaz alışverişi olmuş sanırım, ne dersiniz :) Almış olduğum bu güzel ciciler ile kombinlerimi tatil dönüşü anca paylaşabilirim sizlerle :) Şimdi size tekrar hayırlı bol sevaplı :) kandiller dileyerek ayrılıyorum..Saygılar ,sevgiler :):)

3 yorum:

  1. bu üsteki vakko eşarbını çok beyendim satış yapıyo musun acaba ya da aynısını temin edebilceğim bi yer varmı?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canımm malesef satış yapmıyorum :)seninle konusmuştuk sanki ya nerelerden temin ettiğimi yanlışmı hatırlıyorum :)

      Sil
  2. evet cnm gittim baktım ama bulamadım bundan :) başka modelini aldım bnde ama çok güzel eşarplar var

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)