2 Nisan 2013 Salı

ULYANA SERGEENKO

Merhaba kızlar, herkesin bildiği ve eminim takip ettiği bir isimden bahsedeceğim bugün biraz.Ulyana Sergeenko! Herkes gibi bende yaratıcılığına hayranım bu güzel kadının.Ummadığımız ve belki de hayatta olmaz dediğimiz tasarımları ,asil duruşu, renkli aksesuarları ve güzelliği :) Kendine has bir tarzı var onun dışına çıkmıyor, tabi bu söyledğim yanlış anlaşılmasn, demke istediğim bir kıyafeti görüp bu kesin Ulyana nın dediğim çok olmuştur,yanılmadım da şimdiye kadar. Abartıyı çoğumuza o sevdirdi, tamam belki çoğu detay bizim giyemeyeceğimiz tarzda, fakat bütün tasarımlarında ilham alıncak bir detay var mutlaka. Dikkat ettiyseniz ilham alınacak diyorum :) Artık öyle bir duruma geldik ki gördüğümüz herşey Ulyana tasarımı.Tabi öyle mi geçiyor hayır. Bu konuda daha dikkatli olunması gerektiğini düşünüyorum ben, bu şekilde davranan kişiler, kendi tasarımlarını bir başkası yapıp altına da benim tasarımım dese hoşlarına gidermi ki?Benim gitmez.Bu nedenle bence kişiye özel ,sipariş üzerine dikim yapıyoruz demek daha dogru olacaktır.Neyse cok konustum :) susuyorum,gidiyorum:)












6 yorum:

  1. Merhabalar,
    Ben de Ulyana'nın tarzını çok beğeniyorum. Ancak tesettüre kolay uyarlanabilir olduğundan sağımız, solumuz, her yanımız Ulyana oldu artık :) Esinlenmek tabi ki yanlış değil ama dediğin gibi "benim özel tasarımım" demek hitap ettiğin insanlara da biraz haksızlık bence.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar feyza :) ulyana nın tarzını beğenmeyen yok :) gerçekten özel tasarımllara sahip,bizim için çok büyük kolaylık :)

      Sil
  2. tek kelimeyle hayranıyım...

    YanıtlaSil
  3. Bendee :)teşekkürler yorumun için..

    YanıtlaSil
  4. farklı ve sofistike.. gerçekten..

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)