24 Nisan 2013 Çarşamba

SİYAH BEYAZ ŞIKLIK/ SİMETRİK ETEK TASARIMIM

Selamlar, salı günü tatil olmasını fırsat bilip sizlere daha önce kumaşını göstermiş olduğum bu eteği giyip fotoğraf çekmek için çıktım. Üstüme de son kez  kürk yeleğimi giydim ,vedalaştımm :) Simetrik,asimetrik etekler ilgimi çekmiştir hep, şuanda çok trend.Bu kumaşı çok severek almıştım,farklı şekillerde de değerlendirebilirim diye fazla aldım. Hem dokulu hemde yazlık ince olması hoşuma gtti.Çift taraflı kullanabilldim, yan parçalar kumaşın arka yüzü daha beyaz :)Etek satılıktır.Face sayfamdan yada buradan yorum bırakarak ya daa :) mail atarak fiyat bilgisine ulaşabilirsiniz..Yorumlarınızı beklarım arkadaşlar :) Sevgiler..





                              Etek: MADAME MODİSTA / Gömlek : H&M / Yelek : MADAME MODİSTA / Çanta : ZARA / Ayakkabı : H&M / Şal : İPEKEVİ

5 yorum:

  1. önü kısa arkası uzun modasına tek alışamayan ben miyim ? :(

    YanıtlaSil
  2. Merhaba canım :) bilemedim kii:) ama ben seviyorum.

    YanıtlaSil
  3. asimetrik benim de gözüme yabancı geldi :/

    YanıtlaSil
  4. aslında ilgimi çekti hoşuma da gitti eteğin güle güle giy :) şuan eteğini beğendiğim için kıskanmadım yani ben hiç hemde.. :P bende dikiş öğrenmek istiyorummmmmm artııkkk :( doğrusu öğrenmeye başladım ama dikişlerim yamuk yumuk gidiyorr :)

    YanıtlaSil
  5. etek çok şık doğrusu:)yanlış anlamazsanız bir şey daha söylemek istiyorum,aslında bu kıyafetin altına topuklu ayakkabıda çok şık durur,tabi tercih meselesi seçim sizin.Ben sadece naçizane fikrimi söylemek istedim:)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)