11 Nisan 2013 Perşembe

KUMAŞLARIM HAZIR/ DİKİLMEYİ BEKLİYOR :)

Gittim kendime çeşit çeşit kumaş aldım, yaza hazırlık:) birkaç hafta içinde hepsi yerini bulup yeni modeller olarak karşımıza çıkacak inşallah :) Şimdiden birkaç model var aklımda , daha çok günlük kullanılabilecek rahat modelleri tercih edicem,beğenip satın almak isteyen olursa da satışa sunarım tabiki ;) İpucu veriyorum , etnik desenli kumaş tabiki bir maxi elbise olacak :)İstediğim renkte şallar ile kombinleyebileceğim :) Diğerleri için daha sonra bilgi vericem kızlar , şimdilik bende bilmiyorum :P Ama herzamanki gibi sizin fikirlerinize açığım, kumaşlar net bir şekilde önünüzde :) haydi birkaç dakika düşünüp bana fikir verin :) lütfeeen ..









5 yorum:

  1. Kumaşlar güzelmiş gerçekten,kimbilir dikişe girince daha da nasıl olurlar. :) Hepsinide hayırlı günlerde dikip giy canım.! :) Merakla bekliyorum neticeyi. O güzel kabilyetinle bakalım neler çıkarırsın ortaya. :)

    YanıtlaSil
  2. kumaşlar çok güzel,özellikle pembe kabartmalı olan süper görünüyor.bende tam bi kumaş ve dikişseverim.siteni ve tasarımlarını çok beğendim,artık takipçinim.sabırsızlıkla bekliycem bu kumaşların yeni hallerini...(bende bloğuma mutlaka bekliyorummmm)sevgiler...

    YanıtlaSil
  3. BAKALIM NELER ÇIKACAK BU GÜZELİM KUMAŞLARDAN

    YanıtlaSil
  4. BAKALIM NELER ÇIKACAK BU GÜZELİM KUMAŞLARDAN

    YanıtlaSil
  5. Kumaşların hepsine bayıldım da ben asıl sonucunda neler çıkacak çok merak ediyorum :)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)