8 Nisan 2013 Pazartesi

BORDO BALIK ELBİSE VE KRİSTALİN ASİL DURUŞU

Bordo nun en sevdiğim ve asil gördüğüm renklerden biri olduğundan bahsetmiştim,hele buna bir de kristal taşlar eklenince ... Diyecek birşey kalmıyor gerçekten. Geçenlerde  bir müşterim mezuniyeti için elbise diktirmek istiyordu. İstediği model bu tarz birşeydi fakat renk için  net bir fikri yoktu, su yeşili aklından geçiyormuş,fakat ben hemen bordo yu önerdim, o da sagolsun beni dinleyerek bordo da karar kıldı :) Bordo için fikirlerimi daha önce BURADA belirtmiştim.Yeri ayrı benim için :) oyüzden önerilerim hep ondan yana:) Dün akşam hem müşterimin görmesi hem de sizlerle paylaşabilmek adına oturup çizdim,uyumak yerine :Dsaat onbir di çünkü uyumak daha mantıklı olabilirsi :D ama geldi birkere o istek gelince de gitmiyorki..Neyse ki çok uzun dürmedi de oniki de uyudum :)Çok belli olmayacagı için ben taşları siyah çizdim,aşağıdaki görselde gerçek rengi mevcut;) Diğer bir siparişi mi de BURADA sizlerle paylaşmıştım, şuan dikim aşamasında :) yakında dikilmiş halini de göreceksiniz inşallah :) Bu arada dün izleyici sayım 400 e ulaşmış:) izleyicim olup yorum bırakan, yada sadece bloguma bakıp hiçbirşey yapma zahmetinde bulunmayan varlığından habersiz olduğum kişiler :) sizlere de teşekkür ediyorum. Sadece buradaki izleyicilerimin beni takip etmediğini biliyorum, sayfamın nekadar tıklandıgına baktığımda birçok kişinin izleyicim olmadan beni takip ettiğini görüyorum :) neyse , bu yazımı okuyanlar anlayacak ve gerekeni yapacaklardır umarım:)Ben şimdi kaçıyorum,en yakın zamanda görüşücez ;)
Sevgiler..

15 yorum:

  1. Kulaklarım çınnn çınnn çınladı biri benden bahsetti galiba :) işte de yorum işte de zahmet etmeyen tembel takipçi.. Çizim çok güzel olmuş ben beeeendim :)
    Bu arada hala iade-i ziyarete takibe ve yoruma beklemekteyim (her be kadar çok aktif bi blogger olmasam da)

    YanıtlaSil
  2. Ayy canım :) çok saol,yerim seni :) hemen geliyorum,sözz ;)gittim bile..

    YanıtlaSil
  3. hoş görünüyor. hirra ya katılıyorum.takipteyiz ama sizde bekleriz hani
    bye

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim, gelirim mutlaka,sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. ya canım yanlış anlama ama bu tesettüre uygun değil bence şal olmasın daha iyi olur..çünkü kapalıların giyebileceği bi kıyafet değil..bu arada çizimlerinde çok güzel eline sağlık..

    YanıtlaSil
  6. Merhaba :) öncelikle yorumun için teşekkür ederim, müşterimin isteği bu şekildeydi kendisi tesettürlü bir arkadaşımız, bu artistik çizim hem :) bukadar dar olmıcak elbise ;)sevgiler..

    YanıtlaSil
  7. çok güzel olmuş cnm renk bi harika zaten emegine saglık

    YanıtlaSil
  8. Teşekkür ederim elacım :)öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
  9. çizim harika elbise harika ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  10. çizim harika elbise harika ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  11. çok beğendim tam aklımdaki elbiseydi faceden özelden msj atmaya çalıştım da olmadı...

    YanıtlaSil
  12. Allah Allah , bana mesaj gelıyor sürekli canım neden ki :S istersen mail at.Madame.modista@gmail.com
    Olmadı yorumlaşırız :D

    YanıtlaSil
  13. canım mail attım ben bakarsan sevinirim pussycat_dolls02@hotmail.com arkadaşlık isteği gönderdim ...

    YanıtlaSil
  14. canım mail attım ben bakarsan sevinirim pussycat_dolls02@hotmail.com arkadaşlık isteği gönderdim...

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)