25 Aralık 2013 Çarşamba

NİŞANIM, NİŞANLIĞIM VE MUTLU BEN :)


Merhabalar, En son tanışmalarda kalmıştık değilmi ? Çok telaşlı oluyor derlerdi de inanmazdım .. Meğer ne karmaşık ne telaşlı işlermiş bu evlilik işleri :)
Evet tatlı telaşlar, ama yormuyor da diyemeyiz değilmi ?
Neyse ki çoğu ailede olduğu gibi zıtlaşmalar üzücü hadiseler yaşanmadı bizde, bunun için çok şükür rabbime..Bu süreci kısaca özetlemek gerekirse, tanışmalar bittiken sonra sözüm oldu, bununla ilgili post hazırlamıştım zaten, sonra birden ortadan kayboldum :) çünkü inanın kızlar çok yoğunum. Öyle bir kaos un içinde buldum ki kendimi :( inanamadım. Eğer sizde benim gibi detaycı ve garanticiyseniz, hiçbir ayrıntıyı başkasına bırakmayıp herşeye siz kosturuyorsanız eminim sizde çok yorulmussunuzdur.Nişan alışverişi denen birşey var mesela dışardan nekadar güzel geliyor kulağa :) ama ben nişandan sonra aylarca mağazalara giremedim, alışverişten bıkacağım hiç aklıma gelmezdi. Neyseki şuan eski benim :D
Gelelim fotoğraflara;


Not: Nişanlığımın tasarımı bana aittir, isteyen arkadaşlar çok uygun bir rakama nişanlığımı kiralayabilirler..:) 

21 yorum:

  1. Cok tatli olmussun. Nisanlina ne kadar benziyosun :) kendin.mi diktin :)

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim canım :) Evet herkes çok benzetiyo ama hiçbir kan bağı yok :) Nişanlım kayserili ben konya :) Nişanlıgımı ben dıkmek isterdim ama hiç vaktim yok çalışıyorum :( kumaşımı aldım modelimi tasarladım ve diktirdim ;)

    YanıtlaSil
  3. Hayırlı uğurlu olsun tatlım Allah tamamına erdirsin:)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim canım, amin :)

    YanıtlaSil
  5. Maşşallah çok yakışmışsınız, birbirine benzeyen insanlar çok mutlu olurlarmış dilerim siz de öyle olursunuz. Allah tamamına erdirsin inşallah :)

    YanıtlaSil
  6. Aaa öylemi oluyomus canım çok sevindim bu tespite :)Çok çok teşekkür ederim sana sende cok mutlu ol..

    YanıtlaSil
  7. Renk çok yakışmış,bir ömür boyu mutluluklar dilerim :)

    YanıtlaSil
  8. evlenecek insanlar genelde benzerler birbirlerine bende sizi öyle benzettim ki şaşırdım vallahi:)) ama gerçekten harika görünüyorsunuz çok yakışmıssınız ağzınızın tadı hiç bozulmasın huzur içinde yaşarsınız umarım...sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet canım bizi herkesler çok benzetti :) çok teşekkür ederim Allah razı olsun :)

      Sil
  9. Aysegulcum sukur kavusturana,insallah yogunlugun azalirda sahalara kesin donus yaparsin :) gozunu korkutmak gibi olmasin ama daha dugun alisverisi var, asil yorgunluk orda,ama cabucak atlatirsin insallah,agiz tadiniz hic bozulmasin.
    Ve nisanligin ne kadar guzel, cok guzel gozukuyorsunuz,allah tamamina erdirsin canim,bir omur boyu mutlu olun insallah. Opuyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tuğbacım canım benım geldim sonunda evet :) şükür kavuşturana. Blogspotta bir sorunla karşılaıyorum sürekli resim ekleyip yazı yazamıyorum :( kaç kez ıyetlendım olmadı uzun ugraslar sonucunda bu seferlik başardım. Bidahakine Allah keriim :) Niaşnlığımı begendiğine çok sevindim, özenerek hazırladım çok ugrastık ama değdi sanrım :) Sende hep mutlu ol, görüşürüz inş canım :)

      Sil
  10. tebrik ederim sizi ;) Cok yakismisiniz birbirinize! Allah tamamina erdirsin...mutlulugunuz daim olsun!!! Tüm bekarlarada Allah hayirli bir es nasip etsin:)

    Fotograflariniz nerede cekildi ögrenebilirmiyim? Cok hos bir mekan secmisiniz!

    YanıtlaSil
  11. Tebrik ederim sizi :) Cok yakismisiniz birbirinize! Allah tamamina erdirsin...ömür boyu mutlulugunuz daim olsun! Allah tüm bekarlarada hayirli bir es nasip etsin :)

    Cok hos bir mekan secmisiniz fotograf cekimi icin !!! Nerede cekildi bu güzel fotolar?

    YanıtlaSil
  12. bir ömür mutluluk dilerim hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  13. Teşekkür ederim kızlar :) Mekan Balat ve Gülhane parkı ;)

    YanıtlaSil
  14. Hayırlı uğurlu olsun Allah devamına erdirsin :) Bloğumda çekiliş yapıyorum katılırsanız sevinirim ...
    http://ceren86.blogspot.com.tr/2014/01/2-cekilisime-buyrun.html

    YanıtlaSil
  15. cute pics!!!

    http://sbr-fashion-fashion.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. çok güzel olmuşsun maşaAllah :)) yeniyim ben de bloguma beklerim http://www.tesetturiceblog.com/2014/03/iste-baslyorum.html

    YanıtlaSil
  17. Bir ömür mutluluklar:) Bloğuma beklerim http://modamimodaa.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)