24 Haziran 2013 Pazartesi

FERAH YAZ ŞIKLIĞI / FUSYA-BEJ..

Selam kızlar,nasılsınız bakalım? Ben yine bir pazartesi gününe yorgun başladım :) ama keyfim yerinde çok şükür.Haftasonum biraz hareketliydi dinlenemeden işe geldim :) Cumartesi günü yeni ailemi yemeğe davet ettim :) ilk kez bize yemeğe gelecekleri için herşey kusursuz olsun istedim,çok uğraştım ama değdi sanırm :)
Kahvaltıdan sonra muıtfağa girip akşama ancak çıkabildim , hiç bukadar uzun kalmamıştım sanrım :) neyseki bu durumdan şikayetçi değilim, yemek yapmayı özellikle de yeni tarifler denemeyi seviyorum :) o günü güzel bir şekilde geçirdikten sonra pazar günü de uyuyamadım :D çünkü arkadaşlarla sarıyer e kahvaltıya gittik, çok eğlenceliydi,bol bol fotoğraf çektik ama onları değil sadece kombinim için olanları ekleyebiliyorum :)
Bu arada hala söz kıyafetimi paylaşamadım, sözde hiç boydan bir fotoğraf çektirmemişim :S sonradan farkettim. Tekrar giyip sizler için fotoğraflamam lazım :) ne yakın zamanda inşallah..Neyse kızlar şimdilik benden bukadar, kendinize çok iyi bakın..Sevgiler..




Gömlek : KOTON / Ceket : MANGO / Pantolon etek : ZARA / Ayakkabı : ZARA / Çanta: HM / Kolye : KOTON / Eşarp : VAKKO

4 yorum:

  1. çok şık olmuşsun canım.. Allah mutluluğunu daim etsin :) sevgiler..

    YanıtlaSil
  2. Fotoğraflar yine her zamanki gibi harika canım :)
    renkler çok yakışmış..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim fatma :) fotoğraf çekmek benm için artık bir tutku haline geldi :) en iyilerini seçip koymaya özen gösteriyorum, beğendiğine sevindim :)

      Sil

Değerli yorumlar :)