18 Ekim 2012 Perşembe

YAKA TASARIM/DİKİŞ..

Merhabalar herkese:)
Günlerden pazardı :P ve ben yine sıkılıyorum..Gidp babamın dolabından eski bir jean kapıp elime makasımı aldım vee incik boncuklarımı ..

Başladım kesip biçmeye sıkılmıştım , yapmalıydım :) Önce kullanmak istediğim materyalleri seçtim sonra hayal ettiğim şeyi gerçekleştirdim.Yaka formunda kumaşımı kestim diktim hemde ellerimle :) sonra da yakamın uçlarını işledim.Ortaya böyle hem spor hem şık bir tasarım çıktı..Sizce de öyle değlmi ? :)

Bu arada hediye veriyorum biliyorsunuz fakat bir sıkıntı varmış mailler alıyorum :( yorum yapamıyormussunuz ,en kısa zamanda sorunu çözmeye çalısıcam arkadaşlar, üzülmeyin :) beni de üzmeyinn..Baktınız yorum yapamıyorsunuz Benlimoda@hotmail.com adresıne mail atıp eteği istiyorum demenız yeterli :)paylaşımları yapacağınızdan eminim .Kim bilir eteğime gelen talepler doğrultusunda belki bir de yaka tasarlayıp hediye ederim :) Hoşcakalınn..

4 yorum:

  1. Merhaba,
    Ellerine sağlık senin yakan da güzel olmuş...

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben senden birşey rica edebilir miyim. Yaka kesimini nasıl yaptın yazar mısın. Ben dikişten filan az biraz anlarım ama bu yakanın şeklini çözemiyorum bir türlü yani biçme işini başaramıyorum. :))

    YanıtlaSil
  3. Merhaba canım öyle uzun uzun kalıplarla uğraşacak vaktim olmadığı için ben direk babamın gömlek yakasını koyup kenarlarından kestım :) pratik bi yöntem tavsiye ederim ;)

    YanıtlaSil

Değerli yorumlar :)